KingTowTruck 1150 rotator 2
KingTow Bergingstrucks
Werk van Nederlandse Professionals

Over KingTowTrucks

KingTowTrucks is gespecialiseerd in het opbouwen van krachtige bergingsvoertuigen. Door onze jarenlange ervaring met het bergen en slepen van personenauto’s,  vrachtauto’s, diverse soorten vrachtautocombinaties, autobussen en touringcars weten wij wat belangrijk is. Om snel en veilig te kunnen werken, komt het aan op comfort, bedieningsgemak en lichtgewicht materieel.  Met de bergingsvoertuigen van KingTowTrucks werkt je bergingschauffeur gegarandeerd makkelijker, prettiger en sneller. KingTowTrucks tilt de kwaliteit van zware berging en repatriëring naar een hoger niveau.

IJzersterke installaties, bewezen lange levensduur

KingTowTrucks bouwt vier standaardmodellen bergingsvoertuigen. Voor het chassis werken wij met alle voorkomende merken. Wilt u loyaal zijn aan uw lokale dealer? Dan kunnen we desgewenst ook een aangeleverd chassis opbouwen. Voor de opbouw van het bergingsvoertuig kiezen wij voor bergingsinstallaties van Miller Industries. Zonder enige twijfel levert dit gerenommeerde, beursgenoteerde Amerikaanse bedrijf de beste opbouwen ter wereld. Dat heeft te maken met de vernuftige, innovatieve techniek, maar zeker ook met de keuze voor hoogwaardig staal, dat een licht eigen gewicht heeft. Deze kwalitatief ijzersterke installaties hebben een bewezen lange levensduur.

Innovatieve keuzes

Kenmerkend voor de opbouw van Miller Industries is de keuze voor een powertilt boven in de installatie. Het voordeel hiervan is dat deze installatie constructief veel sterker,  is dan een installatie met een powertilt onderin, zoals bij veel Europese modellen. Bijkomend voordeel is dat met een deels ingeschoven lepel gereden kan worden, waardoor er minder slijtage plaatsvindt. De op maat gemaakte stalen kasten bieden voldoende opbergruimte voor allerhande gereedschap. We rusten deze kasten uit met een universeel ophangsysteem zodat u uw bergingsequipment volledig naar eigen wens kunt opbergen.

Geschikt voor lichte en zware berging

De bergingsvoertuigen van KingTowTrucks zijn geschikt voor de lichte en zware berging, waar ook ter wereld. In het assortiment vindt u drie modellen voor de berging van vrachtwagens en bussen. Naast de heavy duty modellen KingTow 6035 en KingTow 9055, hebben we de KingTow Rotator 1150. Dit laatste model heeft een 360° roterende giek. Het model, KingTow 311 is met name geschikt voor de lichte berging van personenauto’s. KingTowTrucks streeft ernaar altijd enkele nieuwe bergingsvoertuigen op voorraad te hebben.

Werk van Nederlandse professionals

KingTowTrucks is een Nederlands bedrijf. Vanuit een modern bedrijfspand in Goes worden de bergingsvoertuigen in heel Europa verkocht. Bij KingTowTrucks werken uitsluitend professionele monteurs. Mensen die het bergen van voertuigen ook zelf in de praktijk uitvoeren. Zij weten hoe belangrijk het is om veilig en snel te kunnen werken en begrijpen als geen ander op welke onderdelen KingTowTrucks meerwaarde kan bieden. De combinatie van onze ervaring met het bergen van voertuigen langs de weg en de ijzersterke technieken van Miller Industries wordt bekroond in ieder KingTow-bergingsvoertuig.

Kingtow bergings- en recoverytruck century 9055 Kingtow bergings- en recoverytruck century 9055

Kingtow recoverytruck century 9055 (7)
Copyright King Tow Trucks 2023 | Sitemap | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.